Reünie Chenánja 9 november 2019

Kaart niet beschikbaar

25 jaar geleden, op 1 november 1994 werd de eerste toon van Chenánja gezet. Vanaf die tijd werd de omgeving van Ede verrijkt met een jongerenkoor dat Gods Woord op een muzikale manier uit wil dragen. Al 25 jaar lang mag Chenánja veel koorleden verwelkomen, maar heeft Chenánja ook weer afscheid genomen van velen. Chenánja laat haar jubileum uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan voor ieder lid dat een steentje bijdroeg aan haar bestaan. We zien hen zelfs graag even terug!

D.V. zaterdag 9 november 2019 hopen wij onze allernieuwste jubileum-cd ‘Hoor ons danklied’ te presenteren in de St. Maartenskerk (Kerkplein 3) in Tiel. Op die dag willen wij onze oud-koorleden weer éven hartelijk welkom heten binnen Chenánja.

BEN JIJ EEN OUD-KOORLID?

Bij deze word je uitgenodigd om 3 repetitieavonden mee te repeteren om zo op zaterdagavond 9 november een aantal stukken mee te kunnen zingen met Chenánja. Uiteraard is er zaterdagmiddag 9 november voldoende tijd en ruimte om –naast het repeteren– bij te praten met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Kosten: € 25,-

Meer informatie en aanmelden: vóór 9 oktober (4 dagen verlengd!) via info@chenanja.nl

We zien er naar uit om je tijdens een aantal repetities en D.V. 9 november te mogen verwelkomen!

Deel deze informatie gerust met oud-koorleden die hier nog niet van op de hoogte zijn! Alvast bedankt.

N.B. Ben je niet in de gelegenheid om mee te zingen, maar wil je toch even sfeer komen proeven? Dan ben je tussen 16:30u. en 18:00u. van harte welkom om voor € 7,50 onder het genot van een hapje en een drankje bij te kletsen met (oud-)koorleden.

Datum: 09 november 2019
Aanvang: 14.00 uur
Locatie: St. Maartenskerk, Kerkplein 3, 4001MX Tiel